iWALK2.0

iWALK 2.0 er en krykke-erstatning som er funksjonell, tåler mye og er enkel å bruke.

Å bruke krykker når du har skadet beinet hindrer deg i fra å gjøre de vanlige hverdagaktivitetene dine. Med iWALK2.0 slipper du å gjøre om på de vanlige rutinene dine. Så om du triller en handlevogn, går opp og ned i trapper eller går tur med hunden – får du bevegeligheten tilbake.

Eksempler på skader våre kunder har: benbrudd, ankelbrudd, røket akillessene, brukket tå, forstuelse

Håndtak

Håndtaket gir deg støtte når du først lærer deg å bruke iWALK2.0, fordi den gir deg en bedre balanse.

Lårstøtte

Lårstøtten sørger for å stabilisere iWALK, og kan justeres fra 40 til 71 cm (venstre og høyre kan justeres hver for seg).

Er du hjulbeint eller kalvbeint? De fleste av oss er en av dem til en viss grad. Regulering av lårstøtten kompanserer for begge tilfellene.

Høydjustering

Slik som vanlige krykker kan du justere høyden på iWALK’en slik at den passer lengden på benet ditt og gir best støtte. Justeringsområdet er 30 til 45 cm.

Kne-plattform

Kne-plattformen er lett og stiv og er designet for å gi deg maksimal komfort. Den er polstret med 3 lag, og vil tilpasse og forme seg til beinet ditt. Polstringen vil også absorbere støt, og absorberer ikke fuktighet.

Fot

Den patenterte foten på iWALK2.0 er designet for å gi stabilitet, balanse og kontroll. Foten kan enkelt justeres i forhold til om den blir brukt på høyre eller venstre fot. Foten benytter vår proprietære Vibram-slitebane for godt grep både på tørt og vått føre, lite slitasje og støtdempende effekt.