Bergljot Rosvoll’s erfaring med iWALK2.0

Da jeg røk akillessenen oppdaget jeg raskt hvor problematisk livet ble på krykker. Det å forflytte en kopp kaffe ut på verandaen, bære middagstallerken til bordet, ta ut av oppvaskmaskinen eller hente klær ble svært utfordrende når jeg ikke hadde noen armer eller hender tilgjengelig. Det var frustrerende å plutselig være avhengig av hjelp fra andre, spesielt til slike småting som man er vant til å gjøre selv. Bare det å åpne en dør ble tungvint!

Så da beskjeden fra sykehuset var 10 uker på krykker, humpet jeg hjem og søkte på internett. Jeg visste ikke helt etter hva, men ønsket å lese om andres erfaringer med den type skade. Kom så over et bilde av iWALK2.0. Dette så jo helt genialt ut!

Da jeg fikk den i posten var det lykke å skru den sammen med en venninne, for ikke å snakke om hvor enkelt det plutselig ble å servere henne kaffe! Endelig kunne jeg gå ut med søpla uten problemer, gå og hente post, gå i butikken og handle og plukke ut varene selv!

På trening kunne jeg hente vektskiver selv, og på jobben slapp jeg å plage kollegaer med å bære papirer, kaffekopper, vannflasker og datamaskiner for meg. Med iWALK2.0 kunne jeg gå, og ha hendene fri.

iWALK2.0 var en livredder i en frustrende og vanskelig situasjon. Anbefales sterkt!